Firmakød

Vores koncept (firmakød) bygger på DANSK kød, vi køber dyr af lokale producenter, som vi slagter og forarbejder til vores butik.

 

Alle varer i vores butik er hjemmelavede og produceret af os i eget røgeri/pølsemageri.


Vores varersortiment er begrænset da vi selv producerer alle varer , vi laver vores pølseprodukter efter gode danske opskrifter med friske råvarer og godt håndværk derfor kan vi levere en rigtig god kvalitet til en fornuftig pris.


Og hvorfor så firmakød? Fordi vores butik ligger for langt ude på landet til at alle har tid til at besøge os, og man har for travlt i hverdagen, derfor køber man sine kød/pålægsprodukter i det nærmeste supermarked.


Og hvad er der så galt i det? Det er der som udgangspunkt ikke noget galt i, men vi mener ikke at de varer man kan købe i supermarkederne er udviklet for at lave et godt produkt men mere af hensyn til en billig pris, og man behøver ikke at være ekspert for at opdage at feks. hakkekød ikke er af god kvalitet i supermarkederne hvem har ikke prøvet at frikkedellen svinder til halv størrelse og hakkebøffen ligeså, det sker ikke med vores produkter der blandes ikke fedt og andre ting i for at ende i en gaspakning,så det kan holde i 14 dage.


Vores hakkekød er friskhakket uden tilsætning af andre ting end DANSK kød fra lokale dyr.


Hvordan tilmelder man sig? Man ringer 86491416 og laver en aftale med enten Sanne eller Morten, tanken med firmakød er at alle ansatte i pågældende firma handler ind sammen, derved opnår man en god rabat, hvis man ønsker at være kontaktperson til os er der muglighed for at tjene lidt ekstra i form af kød/pålæg, som kontaktperson står man for at samle bestillinger ind i firmaet, samt at aftale leveringstidspunkt med os.

Til forside
Smiley Detail
Smiley Engros
Find os
Jensens Slagtehus
Rigtrupvej 44, 8370 Hadsten
     
Tlf. 8649 1416

information@jensens-slagtehus.dk